U bekijkt pagina: Home » Moederfiets

Resultaten voor 'Moederfiets'

Search Results 1 tot 15 van totaal 41 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Hollandia Moederfiets Ole Guapa N3 Rb Wit 53 Cm
Hollandia Moederfiets Ole Guapa N3 Rb Wit 53 Cm
Hollandia Moederfiets Ole Guapa N3 Rb Wit 53 Cm
Stadsfiets Dames
Hollandia
8717931431019
De Hollandia moederfiets Ole Guapa N3 RB wit 53 cm is een stevige én fraaie moederfiets voor een betaalbare prijs. De Hollandia Ole Guapa heeft een stevig en verlaagd aluminium frame. Door de lage instap en de extra lange afstand tussen zadel en stuur, is deze fiets ideaal voor kinderzitjes voor en achter. Ook aan comfort is gedacht, zo wordt deze moederfiets geleverd met 3 Shimano Nexus versnellingen, Rollerbrake handremmen, stevig dubbele poot standaard, LED verlichting, stuurstabilisator en AXA ringslot.  En bestel je de Hollandia moederfiets Ole Guapa N3 RB wit 53 cm bij FietsUniek, dan wordt hij gratis 100% rijklaar bij je thuis bezorgd. En bestel je er de kinderzitjes (of andere accessoires) bij, dan monteren wij deze voor je op de fiets. Wel zo makkelijk toch?
fiets/Stadsfiets dames/Moederfiets
wit
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�645.00
Magnify Bsp Moederfiets La Scala N7 Rb Jeans Blauw 51 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Scala N7 Rb Jeans Blauw 51 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Scala N7 Rb Jeans Blauw 51 Cm 2018
Damesfiets
Bsp
8715105187243
Nu bij FietsUniek, deze mooie BSP moederfiets La Scala N7 RB jeans blauw 51 cm 2018. Een echte moederfiets met een stabiele standaard, een stuurslot zodat de fiets niet omvalt als die beladen is, een verlengde achterdrager en een verlengd frame. Daarnaast is deze fiets wel voorzien van een zeer fraai transport uiterlijk. De La Scala damesfiets is in Nederland ontworpen en is hip en trendy, maar ook functioneel en degelijk. Vanwege veel gebruik van aluminium is deze kilo's lichter als een andere moederfiets. In combinatie met de 7 versnellingen en comfortabele zithouding garandeert deze moederfiets vele uren fietsplezier. Dit model heeft een framehoogte van 51 cm en is geschikt voor de lengte tussen 160 - 172 cm.  BSP La Scala, gratis rijklaar geleverd! Als u de BSP moederfiets La Scala besteld, dan wordt deze geheel gratis verzonden. Daarnaast wordt deze BSP fiets 100% rijklaar bij je geleverd. En bestel je er accessoires zoals kinderzitjes bij, dan monteren wij deze alvast op de fiets. Dat betekend dus direct fietsen wanneer je de fiets ontvangt! Ideaal toch?
fiets/Damesfiets/Moederfiets
blauw
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�649.00
Magnify Bsp Moederfiets La Scala N7 Rb Jeans Blauw 57 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Scala N7 Rb Jeans Blauw 57 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Scala N7 Rb Jeans Blauw 57 Cm 2018
Damesfiets
Bsp
8715105187251
Nu bij FietsUniek, deze mooie BSP moederfiets La Scala N7 RB jeans blauw 57 cm 2018. Een echte moederfiets met een stabiele standaard, een stuurslot zodat de fiets niet omvalt als die beladen is, een verlengde achterdrager en een verlengd frame. Daarnaast is deze fiets wel voorzien van een zeer fraai transport uiterlijk. De La Scala damesfiets is in Nederland ontworpen en is hip en trendy, maar ook functioneel en degelijk. Vanwege veel gebruik van aluminium is deze kilo's lichter als een andere moederfiets. In combinatie met de 7 versnellingen en comfortabele zithouding garandeert deze moederfiets vele uren fietsplezier. Dit model heeft een framehoogte van 57 cm en is geschikt voor de lengte tussen 174 - 185 cm.  BSP La Scala, gratis rijklaar geleverd! Als u de BSP moederfiets La Scala besteld, dan wordt deze geheel gratis verzonden. Daarnaast wordt deze BSP fiets 100% rijklaar bij je geleverd. En bestel je er accessoires zoals kinderzitjes bij, dan monteren wij deze alvast op de fiets. Dat betekend dus direct fietsen wanneer je de fiets ontvangt! Ideaal toch?
fiets/Damesfiets/Moederfiets
blauw
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�649.00
Magnify Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Jeans Blauw 51 Cm
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Jeans Blauw 51 Cm
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Jeans Blauw 51 Cm
Damesfiets
Bsp
Nu bij FietsUniek, deze prachtige BSP moederfiets La Dolce Vita N7 RB jeans blauw 51 cm. Een echte moederfiets met een stabiele standaard, een stuur lock zodat de fiets niet omvalt als die beladen is, een verlengde achterdrager en een verlengd frame. Daarnaast is deze fiets voorzien van een zeer fraai Urban uiterlijk. De la Dolce Vita damesfiets is in Nederland ontworpen en is hip en trendy, maar ook functioneel en degelijk. Vanwege veel gebruik van aluminium is deze kilo's lichter als een andere moederfiets. In combinatie met de 7 versnellingen en comfortabele zithouding garandeert deze moederfiets vele uren fietsplezier. Dit model heeft een framehoogte van 51 cm en is geschikt voor de lengte tussen 162 -174 cm. BSP La Dolce Vita N7, gratis rijklaar geleverd! Wanneer je de BSP moederfiets La Dolce Vita N7 RB jeans blauw 51 cm besteld, dan wordt deze geheel gratis verzonden. Daarnaast wordt deze BSP moederfiets 100% rijklaar bij je geleverd. Dat betekent dus direct fietsen wanneer je de fiets ontvangt! En bestel je er de kinderzitjes (of andere accessoires) bij, dan monteren wij deze voor je op de fiets. Liever eerst een proefritje maken? Kom langs in onze Experience Center in Hillegom!
fiets/Damesfiets/Moederfiets
blauw
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�679.00
Magnify Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Jeans Blauw 57 Cm
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Jeans Blauw 57 Cm
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Jeans Blauw 57 Cm
Damesfiets
Bsp
Nu bij FietsUniek, deze prachtige BSP moederfiets La Dolce Vita N7 RB jeans blauw 57 cm. Een echte moederfiets met een stabiele standaard, een stuur lock zodat de fiets niet omvalt als die beladen is, een verlengde achterdrager en een verlengd frame. Daarnaast is deze fiets voorzien van een zeer fraai Urban uiterlijk. De la Dolce Vita damesfiets is in Nederland ontworpen en is hip en trendy, maar ook functioneel en degelijk. Vanwege veel gebruik van aluminium is deze kilo's lichter als een andere moederfiets. In combinatie met de 7 versnellingen en comfortabele zithouding garandeert deze moederfiets vele uren fietsplezier. Dit model heeft een framehoogte van 57 cm en is geschikt voor de lengte tussen 174 -185 cm. BSP La Dolce Vita N7, gratis rijklaar geleverd! Wanneer je de BSP moederfiets La Dolce Vita N7 RB jeans blauw 57 cm besteld, dan wordt deze geheel gratis verzonden. Daarnaast wordt deze BSP moederfiets 100% rijklaar bij je geleverd. Dat betekent dus direct fietsen wanneer je de fiets ontvangt! En bestel je er de kinderzitjes (of andere accessoires) bij, dan monteren wij deze voor je op de fiets. Liever eerst een proefritje maken? Kom langs in onze Experience Center in Hillegom!
fiets/Damesfiets/Moederfiets
blauw
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�679.00
Magnify Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Matzwart 57cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Matzwart 57cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Matzwart 57cm 2018
Damesfiets
Bsp
Nu bij FietsUniek, deze prachtige BSP moederfiets La Dolce Vita N7 RB matzwart 57cm 2018. Een echte moederfiets met een stabiele standaard, een stuur lock zodat de fiets niet omvalt als die beladen is, een verlengde achterdrager en een verlengd frame. Daarnaast is deze fiets voorzien van een zeer fraai Urban uiterlijk. De la Dolce Vita damesfiets is in Nederland ontworpen en is hip en trendy, maar ook functioneel en degelijk. Vanwege veel gebruik van aluminium is deze kilo's lichter als een andere moederfiets. In combinatie met de 3 versnellingen en comfortabele zithouding garandeert deze moederfiets vele uren fietsplezier. Dit model heeft een framehoogte van 57 cm en is geschikt voor de lengte tussen 174 -185 cm. BSP La Dolce Vita N7, gratis rijklaar geleverd! Wanneer je de BSP moederfiets La Dolce Vita N7 RB matzwart 57cm 2018 besteld, dan wordt deze geheel gratis verzonden. Daarnaast wordt deze BSP moederfiets 100% rijklaar bij je geleverd. Dat betekent dus direct fietsen wanneer je de fiets ontvangt! En bestel je er de kinderzitjes (of andere accessoires) bij, dan monteren wij deze voor je op de fiets. Liever eerst een proefritje maken? Kom langs in onze Experience Center in Hillegom!
fiets/Damesfiets/Moederfiets
zwart
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�679.00
Magnify Bsp Moederfiets La Dolce Vita N3 Rb Matzwart 57cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N3 Rb Matzwart 57cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N3 Rb Matzwart 57cm 2018
Damesfiets
Bsp
Nu bij FietsUniek, deze prachtige BSP moederfiets La Dolce Vita N3 RB matzwart 57cm 2018. Een echte moederfiets met een stabiele standaard, een stuur lock zodat de fiets niet omvalt als die beladen is, een verlengde achterdrager en een verlengd frame. Daarnaast is deze fiets voorzien van een zeer fraai Urban uiterlijk. De la Dolce Vita damesfiets is in Nederland ontworpen en is hip en trendy, maar ook functioneel en degelijk. Vanwege veel gebruik van aluminium is deze kilo's lichter als een andere moederfiets. In combinatie met de 3 versnellingen en comfortabele zithouding garandeert deze moederfiets vele uren fietsplezier. Dit model heeft een framehoogte van 57 cm en is geschikt voor de lengte tussen 174 -185 cm. BSP La Dolce Vita N7, gratis rijklaar geleverd! Wanneer je de BSP moederfiets La Dolce Vita N3 RB matzwart 57cm 2018 besteld, dan wordt deze geheel gratis verzonden. Daarnaast wordt deze BSP moederfiets 100% rijklaar bij je geleverd. Dat betekent dus direct fietsen wanneer je de fiets ontvangt! En bestel je er de kinderzitjes (of andere accessoires) bij, dan monteren wij deze voor je op de fiets. Liever eerst een proefritje maken? Kom langs in onze Experience Center in Hillegom!
fiets/Damesfiets/Moederfiets
zwart
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�629.00
Magnify Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Matzwart 51 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Matzwart 51 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N7 Rb Matzwart 51 Cm 2018
Damesfiets
Bsp
8715105187304
Nu bij FietsUniek, deze mooie BSP moederfiets La Dolce Vita N7 RB matzwart 51 cm 2018. Een echte moederfiets met een stabiele standaard, een stuur lock zodat de fiets niet omvalt als die beladen is, een verlengde achterdrager en een verlengd frame. Daarnaast is deze fiets wel voorzien van een zeer fraai Urban uiterlijk. De la Dolce Vita damesfiets is in Nederland ontworpen en is hip en trendy, maar ook functioneel en degelijk. Vanwege veel gebruik van aluminium is deze kilo's lichter als een andere moederfiets. In combinatie met de 7 versnellingen en comfortabele zithouding garandeert deze moederfiets vele uren fietsplezier. Dit model heeft een framehoogte van 51 cm en is geschikt voor de lengte tussen 162 - 174 cm.  BSP La Dolce Vita, gratis rijklaar geleverd! Als u de BSP moederfiets la Dolce Vita besteld, dan wordt deze geheel gratis naar u verzonden. Daarnaast wordt deze BSP fiets 100% rijklaar bij u geleverd. Dat betekend dus direct fietsen als u de fiets ontvangt! Houdt u rekening met een levertijd van 3 werkdagen. Als u nog vragen heeft, dan staan wij u graag telefonisch te woord op het telefoonnummer 0252-830201. U kunt ons ook bereiken per e-mail via info@fietsuniek.nl.
fiets/Damesfiets/Moederfiets
zwart
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�679.00
Magnify Bsp Moederfiets La Dolce Vita N3 Rb Jeans Blauw 51 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N3 Rb Jeans Blauw 51 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N3 Rb Jeans Blauw 51 Cm 2018
Damesfiets
Bsp
8715105187441
Nu bij FietsUniek, deze mooie BSP moederfiets La Dolce Vita N3 RB jeans blauw 51 cm 2018. Een echte moederfiets met een stabiele standaard, een stuur lock zodat de fiets niet omvalt als die beladen is, een verlengde achterdrager en een verlengd frame. Daarnaast is deze fiets wel voorzien van een zeer fraai Urban uiterlijk. De la Dolce Vita damesfiets is in Nederland ontworpen en is hip en trendy, maar ook functioneel en degelijk. Vanwege veel gebruik van aluminium is deze kilo's lichter als een andere moederfiets. In combinatie met de 3 versnellingen en comfortabele zithouding garandeert deze moederfiets vele uren fietsplezier. Dit model heeft een framehoogte van 51 cm en is geschikt voor de lengte tussen 162 - 174 cm.  BSP La Dolce Vita, gratis rijklaar geleverd! Als u de BSP moederfiets la Dolce Vita besteld, dan wordt deze geheel gratis naar u verzonden. Daarnaast wordt deze BSP fiets 100% rijklaar bij u geleverd. Dat betekend dus direct fietsen als u de fiets ontvangt! Houdt u rekening met een levertijd van 3 werkdagen. Als u nog vragen heeft, dan staan wij u graag telefonisch te woord op het telefoonnummer 0252-830201. U kunt ons ook bereiken per e-mail via info@fietsuniek.nl.
fiets/Damesfiets/Moederfiets
blauw
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�629.00
Magnify Bsp Moederfiets La Dolce Vita N3 Rb Jeans Blauw 57 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N3 Rb Jeans Blauw 57 Cm 2018
Bsp Moederfiets La Dolce Vita N3 Rb Jeans Blauw 57 Cm 2018
Damesfiets
Bsp
8715105187458
Nu bij FietsUniek, deze mooie BSP moederfiets La Dolce Vita N3 RB jeans blauw 57 cm 2018. Een echte moederfiets met een stabiele standaard, een stuur lock zodat de fiets niet omvalt als die beladen is, een verlengde achterdrager en een verlengd frame. Daarnaast is deze fiets wel voorzien van een zeer fraai Urban uiterlijk. De la Dolce Vita damesfiets is in Nederland ontworpen en is hip en trendy, maar ook functioneel en degelijk. Vanwege veel gebruik van aluminium is deze kilo's lichter als een andere moederfiets. In combinatie met de 3 versnellingen en comfortabele zithouding garandeert deze moederfiets vele uren fietsplezier. Dit model heeft een framehoogte van 57 cm en is geschikt voor de lengte tussen 174 - 185 cm.  BSP La Dolce Vita, gratis rijklaar geleverd! Als u de BSP moederfiets la Dolce Vita besteld, dan wordt deze geheel gratis naar u verzonden. Daarnaast wordt deze BSP fiets 100% rijklaar bij u geleverd. Dat betekend dus direct fietsen als u de fiets ontvangt! Houdt u rekening met een levertijd van 3 werkdagen. Als u nog vragen heeft, dan staan wij u graag telefonisch te woord op het telefoonnummer 0252-830201. U kunt ons ook bereiken per e-mail via info@fietsuniek.nl.
fiets/Damesfiets/Moederfiets
blauw
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets
 
�629.00
Magnify Cortina Roots 2017 Nexus 7 Rb Demitasse Matt Dames
Cortina Roots 2017 Nexus 7 Rb Demitasse Matt Dames
Cortina Roots 2017 Nexus 7 Rb Demitasse Matt Dames
Fietsen
Cortina
1
Het leuke aan deze nieuwe Cortina Roots 2017 is dat je niet direct ziet dat het een moederfiets is. Hij is dus ook heel goed te gebruiken als stadsfiets. Ideaal als de kinderen niet mee rop de fiets mee hoeven, maar zelf fietsen. Deze Cortina Roots Moederfiets heeft een stevig stalen frame, is relatief laag bij de grond, een lang frame voor meer beenruimte en is uitgevoerd met Shimano Nexus 7 versnellingen. Ben je er al uit welke kleur jij kiest?
Bruin
CR7D51DM
8717185977479
Fietsen | Moederfietsen
Review product
 
Review Winkel
Damesfietsen
 
674.00
Magnify Cortina Roots 2017 Nexus 7 Rb Demitasse Matt Dames
Cortina Roots 2017 Nexus 7 Rb Demitasse Matt Dames
Cortina Roots 2017 Nexus 7 Rb Demitasse Matt Dames
Fietsen
Cortina
Fietsen | Moederfietsen
Het leuke aan deze nieuwe Cortina Roots 2017 is dat je niet direct ziet dat het een moederfiets is. Hij is dus ook heel goed te gebruiken als stadsfiets. Ideaal als de kinderen niet mee rop de fiets mee hoeven, maar zelf fietsen. Deze Cortina Roots Moederfiets heeft een stevig stalen frame, is relatief laag bij de grond, een lang frame voor meer beenruimte en is uitgevoerd met Shimano Nexus 7 versnellingen. Ben je er al uit welke kleur jij kiest?
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets vergelijken
 
�674.00
Magnify Burgers Moederfiets 28 Inch 48 Cm Dames 3v Terugtraprem Zwart
Burgers Moederfiets 28 Inch 48 Cm Dames 3v Terugtraprem Zwart
Burgers Moederfiets 28 Inch 48 Cm Dames 3v Terugtraprem Zwart
Fietsen
Burgers
Fietsen>Moederfietsen>Moederfietsen
Burgers moederfiets Deze Burgers fiets is geschikt als moederfiets. Deze comfortabele damesfiets heeft een terugtraprem en een lage instap. Daarnaast is de ruimte tussen zadel en stuur lekker groot, zodat een kinderzitje voorop geen enkel probleem is. Met deze fiets kan je samen met jouw kinderen veilig en gemakkelijk over straat! Algemene specificaties: Kleur: zwart/zilver Geslacht: dames Materiaal frame: aluminium Materiaal velg: aluminium Wielmaat: 28 inch Framemaat: 48 cm Stuurpen: vast Zadelpen verend: nee Voorvork verend: nee Gewicht: ca. 22 kg Specificaties versnellingen: Versnellingen: 3 (Shimano Nexus) Type versnellingen: naafversnelling Specificaties remmen: Type voorrem: geen Type achterrem: terugtraprem Specificaties verlichting: Verlichting voor: batterijverlichting Verlichting achter: batterijverlichting Specificaties accessoires: Fietsstandaard: ja, enkel Kettingkast: gesloten Fietsbel: ja Slot: ringslot Snelbinders: nee (wijkt af van de foto)
Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets vergelijken
 
�549.00
Magnify Steco - Stuur Moederfiets Ukkie-mee 22 2/ 350 Mm Zwart
Steco - Stuur Moederfiets Ukkie-mee 22 2/ 350 Mm Zwart
Steco - Stuur Moederfiets Ukkie-mee 22 2/ 350 Mm Zwart
Unisex sturen
Aan de ukkie-mee kunt u één van de bekende kinderstoeltjes hangen. Door de nieuwe positionering van het kinderstoeltje wordt er meer ruimte voor de in-/opstap gecreëerd. Wenst u na verloop van tijd de ukkie-mee niet meer te gebruiken, dan kunt u altijd weer het orginele stuur weer terug monteren. De ukkie-mee is standaard geschikt voor een stuurpen diameter van 22,2 mm. Indien de diameter van de stuurpen 25,4 (dikker) is ipv 22,2, gebruik dan de schuine moer van het originele stuur en een vulbus. - type fiets: stadsfiets (moederfiets) - type: ukkie-mee - kleur: zwart - materiaal: staal - diameter stuur: 22,2-25,4 mm - breedte stuur: 350 mm - handgreep lengte: 19 cm
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets vergelijken
 
�49.90
Magnify Steco Stuur Moederfiets Ukkie Mee 22 2/ 350 Mm Zwart
Steco Stuur Moederfiets Ukkie Mee 22 2/ 350 Mm Zwart
Steco Stuur Moederfiets Ukkie Mee 22 2/ 350 Mm Zwart
OnderdelenandAccessoires
Steco
Aan de Ukkie-Mee kunt u één van de bekende kinderstoeltjes hangen. Door de nieuwe positionering van het kinderstoeltje wordt er meer ruimte voor de in-/opstap gecreëerd. Wenst u na verloop van tijd de Ukkie-Mee niet meer te gebruiken, dan kunt u altijd weer het orginele stuur weer terug monteren. De Ukkie-Mee is standaard geschikt voor een stuurpen diameter van 22,2 mm. Indien de diameter van de stuurpen 25,4 (dikker) is ipv 22,2, gebruik dan de schuine moer van het originele stuur en een vulbus. - Type fiets: stadsfiets (moederfiets) - Type: Ukkie-Mee - Kleur: zwart - Materiaal: staal - Diameter stuur: 22,2-25,4 mm - Breedte stuur: 350 mm - Handgreep lengte: 19 cm
Review product
 
Review Winkel
Elektrische fiets vergelijken
 
�49.90
Search Results 1 tot 15 van totaal 41 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Fiets
  (27 March 2018)
  Fiets Zoekopdrachten door bezoekers Openingstijden (20) Ebike (16) Ebike (16) Waar Wilt U Naar Zoeken (14) Cortina (14) Batavus...
 • Zoekopdrachten fiets
  (11 December 2017)
  Zoekopdrachten door bezoekers Zoekwoord Totaal zoekopdrachten Zoekwoord goedkeuren? Verwijderen? Selecteer/deselecteer Alles Openingstijden (20...
 • Elektrische fiets
  (30 November 2017)
  Alles voor de elektrische Fiets: Sparta Ion Rx Plus Dames Champagne-grey Nexus 8 Flex Sparta Sparta Ion Rx Plus Dames Champagne-grey Nexus 8 Flex F...
 • Nu ook aanbod van Catawiki op website
  (07 September 2017)
  Sinds vandaag staat ook een deel van het aanbod van Catawiki veilingen op de website. Zoek via de zoekfunctie op catawiki en vindt leuke en verrassen...
 • Alle nieuwsberichten »